Vacatures via mobiel

Vacatures via mobiel

De verkopers van Nederland lopen voorop waar het gaat om het gebruik van gadgets. Zo is het aantal iPhones/smartphones en iPad/tablets onder verkopers groot. Op hun mobiele apparaten kunnen verkopers inmiddels moeiteloos inloggen op hun e-mail. Ook is het mogelijk om offertes en opdrachtbevestigingen op te maken en te verzenden, of om 'in de Cloud' het verslag van bezoeken onderweg al in te voeren in het CRM systeem. En solliciteren dient uiteraard ook via de smartphone te geschieden.

Samenwerking VC en Maddle
Met de introductie van een Plug & Play systeem biedt Maddle sinds 1 mei 2012 recruiters de mogelijkheid om zelf hun vacatures mobiel te presenteren, compleet met een 'mini' mobiele vacaturesite met vacatureoverzicht. Door zich aan te sluiten bij het Maddle systeem kunnen personeelsfunctionarissen hun vacatures eenvoudig zelf invoeren en 'mobile' publiceren. Niet alleen de vacaturetekst is perfect leesbaar, ook de koppelingen naar social media zijn meteen onder handbereik, zodat de sollicitant zich in één keer een goed beeld kan vormen van de wervende organisatie. Een corporate of job gerelateerde video completeteert het geheel.

Maddle werkt niet alleen samen met VerkopersCafe, maar ook met diverse technische partners en biedt zelfs de mogelijkheid tot online videosollicitatie in samenwerking met Clooks en Cammio.

Meer: http://www.verkoperscafe.nl/column/mobile-met-1-vinger-naar-een-nieuwe-job